Λίγα λόγια για εμάς

Μία ομάδα νέων ανθρώπων στηριζόμενων σε βασικές και στέρεες αρχές όπως είναι η διαρκή εκπαίδευση, η διαφάνεια και η ομαδικότητα, δημιούργησε ένα κτηματομεσιτικό γραφείο με κύριο στόχο την υποδειγματική εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών των πελατών που μας εμπιστεύονται το ακίνητό τους. 

Η αγορά ακινήτων είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της οικονομίας, καθότι συνδέεται άμεσα με όλους τους παραγωγικούς τομείς. 

Με υπευθυνότητα, γνώση και αξιοπιστία, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες εξελίξεις στον κτηματομεσιτικό κλάδο, παρέχουμε εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στόχος μας είναι με την δουλειά μας να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για κάθε πελάτη. 

Αν είστε ιδιοκτήτης ακινήτου, στην ομάδα μας θα βρείτε έμπειρους συμβούλους ακίνητης περιουσίας, που βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε βήμα της πώλησης ή της εκμίσθωσης του ακινήτου σας. Οι σύμβουλοί μας, φροντίζουν:

Για την σωστή αξιολόγηση και εκτίμηση του ακινήτου

Για την ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη και στοχευμένη προώθησή του. Εκπονούμε εξειδικευμένο πλάνο marketing Για κάθε ακίνητο που αναλαμβάνουμε αποκλειστικά.

Για την ορθή διαχείριση των ενδιαφερομένων αγοραστών ή μισθωτών. 

Για την έγκαιρη ενημέρωση για κάθε τι που μπορεί να επηρεάσει την πώληση ή την εκμίσθωση του ακινήτου σας.

Για την σωστή παρουσίαση του ακινήτου σας, με προτάσεις ώστε να γίνει περισσότερο ελκυστικό στους υποψήφιους αγοραστές ή μισθωτές.

Για την βήμα προς βήμα παρακολούθηση της διαδικασίας μέχρι την τελική υπογραφή του συμβολαίου.

Για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ή μισθωτές, οι σύμβουλοί μας φροντίζουν:

να αξιολογήσουν σωστά τις ανάγκες σας

να αναζητήσουν και να σας προτείνουν τα καταλληλότερα για εσάς ακίνητα

να προτείνουν χρηματοδοτικές λύσεις

να σας εξηγήσουν την διαδικασία αγοραπωλησίας ακινήτου και να σας υποστηρίξουν σε κάθε βήμα

να συνεχίσουν να παρέχουν κάθε υποστήριξη, συμβουλευτική και διευκόλυνση και μετά την υπογραφή του συμβολαίου

να προτείνουν τρόπους επωφελούς αξιοποίησης των ακινήτων

Η εταιρεία μας επίσης, έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες σας και στον τομέα της κατασκευής, της συντήρησης και της ανακαίνισης του ακινήτου σας, έχοντας στην ομάδα της καταρτισμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων της οικοδομής, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες προτάσεις, λύσεις και υπηρεσίες.

Σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε να μας εμπιστευθείτε και μαζί να αναζητήσουμε τη βέλτιστη λύση σε όλα τα στάδια των διαδικασιών που απαιτούνται, στον χώρο της ακίνητης περιουσίας παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε κάθε βήμα μέχρι την τελική παράδοση του κλειδιού του ακινήτου στο χέρι. Μαζί θα σχεδιάσουμε το πλάνο στον δικό σας χρονικό ορίζοντα, στις δικές ανάγκες και απαιτήσεις. 

Επιλέγουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Οι καλύτεροι συνεργάτες καθώς και η καλύτερη διαφήμισή μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας! Δεχτείτε την πρόσκλησή μας και γίνετε ένας από αυτούς!!!